Idag har vi gått igenom alla cyklar som stod utanför fastigheten på framsidan. På grund av olika anledningar valde vi att inte kapa några lås för att få loss cyklar utan det vi istället gjorde var att ta den del av cyeklstället med fastlåsta cyklar och placerade den på baksidan av huset. Om någon av dessa cyklar används hoppas vi att ägaren tar bort låset och flyttar dem till framsidan eller till cykelförrådet för vinterförvaring.

De cyklar som inte var fastlåsta har vi ställt ned i cykelförrådet som går att nå från baksidan av huset på samma sida som ingången till Pastellvägen 10. Vi blev under arbetet påminda om att det även i källaren står väldigt många cyklar som ser ut att inte varit använda på många år. Då det ännu finns plats att förvara cyklar ser vi inget akut behov av att åtgärda detta nu men någon gång i framtiden kommer vi även behöva rensa i cykelförrådet.

Har du några frågor om var din cykel tagit vägen, hur du kommer åt cykelförrådet eller annat så är det bara att du hör av dig till styrelsen!