Postaddress

Faktureringsaddress

FE 560, Kund-ID PRD1530
105 69 Stockholm

KundID enligt ovan måste stå skrivet på fakturan för att den ska kunna hanteras. Adressen på kuvertet ska innehålla det tresiffriga FE-numret.

Digital faktureringsadress

Fakturan kan också för miljöns del med fördel skickas med e-post till PRD0000@privatgirot.se. Bifoga då fakturan i ett av de godkända formaten pdf, png eller tif.

Telefon

Då vi är en liten förening så består styrelsen av medlemmar med vanliga heltidsjobb och på grund av detta har vi ofta svårt att svara i telefon dagtid. Av den anledningen hänvisar vi alla ärendet till vår mailaddress som vi besvarar så fort vi har möjlighet.

E-post

Du kan maila styrelsen på styrelse@brfoljemalningen.se eller direkt via denna sida genom att fylla i formuläret nedan. Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress blir rätt så vi kan återkomma till dig!