Föreningen har tecknat ett så kallat gruppavtal med Com Hem som gäller för bredband och telefoni. Vad det innebär är att föreningen har ett avtal med Com Hem som gör att alla boende kan registrera sig som kund hos Com Hem och sedan få ta del av gratis bredband och telefoni.

Varje hushåll får ett privatabonnemang på Bredband 100/10 (50-100 Mbit/s). Ett snabbt och stabilt bredband där flera kan vara uppkopplade samtidigt med datorer, surfplattor eller spelkonsoler. I varje abonnemang ingår en trådlös router för bredband och telefoni samt 5 stycken e-postadresser.

Som boende betalar du inget till Com Hem för ovanstående tjänst, den ingår i avgiften till föreningen. Om du vill teckna ett abonnemang för med högre hastighet går det bra och då får du självklart bra rabatt! Behöver du ett säkert skydd för alla enheter, det Com Hem kallar för Trygg Surf, passa på att beställa det med.

För att kunna börja börja använda tjänsterna surfa in på https://www.tele2.se/bredband  och följ instruktionerna eller ring kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20. Tillvägagångssätt för att ta del av erbjudandet är detsamma vare sig du är ny eller redan befintlig kund.

Observera att föreningen inte har något ansvar för support eller felanmälan utan detta gör du som boende som vanligt till Com Hem. Behöver du hjälp med beställning eller installation så kontakta i första hand Com Hem direkt. Självklart är du välkommen att kontakta styrelsen om du har andra frågor gällande bredband!